lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ukkohalla ja ihanat ihmiset

Moikkista. En oo ehtiny kirjottamaan taaskaan (monestikohan oon aloittanu postauksen samaan tyyliin?:D).
Kävästiin tuossa pääsiäisen tienoilla Ukkohallassa. Me lähettii sinne meijän lukioaikasella kaveriporukalla, johon kuuluu viis ihanaa tyttöä. Nyt meitä oli reissussa mukana meijän "nelikko" ja ensimmäistä kertaa meillä oli myös kaikkien omat miehet mukana reissussa, :)

Mökki oli kaverin työpaikan kautta ja hyvällä paikalla. Se oli ihana ja kodikas. Meijän porukan kutupari sai alakerran kokonaan ommaan käyttöönsä, tuskin niitten kans ois kukaan halunnukaan samassa tilassa majottua ;). Noeivais.. yhteistä aikaa ei näin aikuisena ennää oo paljoa erinäisten sydien takia ja olikin ihana antaa meijän T:lle ja A:lle omaa yhteistä aikaa oman alakerran muodossa. Oli ne meijänki kans aina välillä. :)

Käytiin laskemassa, pelattii lautapelejä, lenkkeiltiin, saunottiin, juoruiltiin, nautittiin virvokkeista ja ihan vaan olla öllötettiin. Kaverilla oli mukana uus pelituttavuus, sellanen ku Qube, Älä epäröi. Meikä oli ihan myyty, iha huippu! Piti käydä ostaan itelle kärkkäiseltä sama peli. Suosittelen. :)



Reissu oli parasta pitkään aikaan. Oli aivan huippua nähä ihania tyttöjä jälleen ja puhua kaikesta. Tuli itkettyä, naurettua, pijettyä hauskaa! Tää meijän porukka on kyllä niin mahtava.. jokainen on ihan erilainen ja omalaatuinen, mikä tekeekin meistä niin hyvän tiimin. Toivotaan, että tämä porukka ei hajoa ikinä.. eihän mulla muuten ois ees kaikkia kaasoja häihin ;) (niin mihin häihin?:D). Kiitos tytöt että ootte olemassa! <3



Terkuin Jenni


1 kommentti:

  1. Jenni oli kyllä ihan huippu pääsiäinen :) Kiitos itsellesi, että olet olemassa! Muuta ei voi sanoa.. ;) -Sonja

    VastaaPoista