tiistai 18. kesäkuuta 2013

Oulun Katutanssit lähestyy!

Heh joo, unohin laittaa aiempaan postaukseen mutta tehäänpä tälle oma postaus.

Oltiin Mikon kans tuossa ööö onko siitä nyt viikko? No kuitenkin, kävimmä katutanssien trailerivideon kuvauksissa. Mikkoa vähän mietitytti koko homma ku se ei harrasta tanssia ollenkaa, mutta mää puhhuin sen ympäri koska noissa kuvauksissa ei tarttenu edes tanssia! :)

Ja se mitä siitä saatiin aikaan, HUHHU! Ei voi muuta sanoa :D Huutonaurua! Tää pätkä on niin hyvä!




Tarkkasilmäset löytää minut ja Mikon. Sellaisena pikku vinkkinä, että ollaan videon loppupuolella armeijajoukoissa ;) Kyllä täytyy sanoa, että pojat hoitaa hommansa kameran takana ja editoinnissa! Huh mitä settiä! :D

Tuo video pääsi Tiltin uutisiin, käyppä lukkee: Tanssiko tylsää? Ei ole, jos sen tyylillä – tai vaikkapa humalaisella kung fu -tyylillä!   :D Ens vuojelle pikkupikku paineet tehä vielä parempi video!

Minnuu harmittaa jos minun polvi on vielki kippee ku on Oulun Katutanssit, elikkä heinäkuun alussa. Ois niin kiva tanssia etkoilla ja jatkoilla. Itte tapahtumassa en tanssi, ku emmää tän polven kans sais liikkua ja toisakseen, en oo koskaan osallistunu mihkää battlekisoihin. Mää tahtosin kyllä, mutta rohkeus ei riitä. Niin ja tosiaan, ei mulla oo taitojakaan mihkää breikkiin...en ees vielä tiiä otanko syksylle mittää tanssia. Tällä viikolla pitäs saaha aika ortopedille (soittais nyt sieltä oyssista) ja sitte tiiän vähän enemmän. Röntgenistä siis löyty jottai ja siksi menee ortopedille tää polovi.

Mutta psst.. en sais tehä.. mutta.. MÄÄ JUOKSIN TÄNÄÄ EKAA KERTAA KUUKAUTEEN! Siis voitteko käsittää, oon viimeeksi tehny sellaisen perusasian kuin juoksemisen, niin yli kuukausi sitten! Wtf! Tuntu hyvältä juosta, mutta piti ottaa vähä varovasti ku en tiiä millon tuo polvi pettää alta. Äh, haluan liikumaan. Snif.

Mutta joo tästä ei pitäny tulla tälläänen masennusplöööö-päivitys, vaan piti hehkuttaa että kohta on Oulun Katutanssit ja tuo video on iha huippu! :D

Kaikki siis paikalle Ouluun 5-7.7 !! Jos jollakin on jotain muuta tekemistä kyseiselle viikonlopulle niin peru se! Oulu is place to be! ;)

Terkuin Jenni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti