tiistai 2. heinäkuuta 2013

Muuttopuuhissa

Apua anteeksi kaikki, en oo kerenny kirjotella tänne mittää! Tiedän että teitä siellä on, minun blogi on nimittäin aukastu useasti päviittäin... :)

Mutta kuitenkin, tästä tulee ihan lyhykäinen päivitys ja lupaan tehä pitemmän, ku saan asunnon laitettua ja hermot lomalle hetkeksi! :D

Tässä on kerenny tapahtua vaikka mitä.. oon myynny huonekaluja ja kodinkoneita ja ostanu uusia tilalle(joku fiksu huomaa tässä tosi fiksun ajatuksen siitä, että tavaraa piti vähentää... ). Entinen asunto siivottiin ja kerättiin kaikki tavarat mitä oli, JA SITÄ OLI PALJON! Roskiin meni varmaan puolet omaisuudesta.. huhhu! Kaikkea sitä säästää.

Oli kyllä kiva lukea vanhoja vihkoja, päiväkirjoja jne. Meikällä on ollu aina tapana kirjotella hauskoja juttuja, kämmejä, hyviä lausahduksia ja mieleenpainuvia hetkiä ylös ja sain kyllä monet naurut ku luin esim ylä-asteen ja lukion aikasia juttuja.. haha :)

Hyvä kaveri A-T tuli avuksi kuorma-autolla ja tavarat saatiin muutettua niin että humahti! Ei menny ku hetki... enemmän aikaa meni siihen, että minä neiti tiptop sain edellisen asunnon siihen kuntoon, että sen kehtaa antaa seuraaville asukkaille. Siivosin asuntoa yhteensä 12 tuntia! Ny on varma että joka nurkka kiiltää ja pölyä ei löydy mistää! (ja nyt te kaikki aattelette että missä läävässä ne oikeen asu ku piti noin pitkään siivota)

Nyt ollaan nukuttu eka yö uudessa asunnossa. Alan pikkuhiljaa sopeutua tänne, vaikka tuntuu että oon muuttanu jonnekki hornantuuttiin. Itteasiassa eilen ku nakkasin AT:n kottiin ni tielle hyppäs kauris! Ny asutaan oulun maaseudulla vissii :D

Huomenna meen Ikeaan Annikan kanssa vähä shoppaileen sisustusjuttuja tänne. Ihanaa! :)

Katellaanpa päivitystä kuvien kera sitten loppuviikosta! Kivaa heinäkuuta kaikille ^^

JenniEi kommentteja:

Lähetä kommentti