maanantai 15. heinäkuuta 2013

Ronja R.I.P

Meillä on ollu kaksi marsua.. toinen, Dazza nukkui pois viime syksynä. Oli silloin 6 - v uotias. Se oli yhtenään sairaana ja eläinlääkärissä ne ei oikein tienny mikä sillä on. Sillä oli aina heikompia kausia ja sitten taas virkistyi. Eräänä päivänä se löytyi pois nukkuneena Ronjan vierestä. Ronja ja Dazza olivat siskoksia.

Ronja jäi siis elämään yksinään, eikä ollu moksiskaan. Se vinku aina kaikille ja oli virkeämpi kuin koskaan. Eli tämän vuoksi me ei hankittu toista marsua sen eläkepäivien ratoksi. Ronjasta tuli tosi ihmisläheinen, kun se ennen oli niin arka ja vetäytyvä.

Nyt se on ollu muuton ajan hoidossa kaverilla ja sitten vietiin se minun vanhemmille hoitoon, ku täällä uudessa asunnossa ei saa pitää eläimiä. Tänään tuli aamulla viesti, että Ronja on nukkunut pois. Liekö syynä stressi, kun on ollut tätä muuttohommaa ja Ronjakin on ollut monessa paikassa hoidossa, vai oisko ihan vaan vanhuus. Ronja täytti juuri 7 vuotta. Marsuksi se on vanha ja kunnioitettava ikä. Ronjalla oli hyvä ja pullea elämä :)

Ronja oli antanu minun äitin silittää sitä tosi paljon eilettäin (se on Ronjalle harvinaista) ja autossa kun me vietiin se Pudasjärvelle, niin se hakeutui kuljetuskopissa koko ajan portille ja vaati minulta silitystä. Ehkä se oli Ronjan tapa sanoa hyvästi.

Ronja, olet muistoissa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti