keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta!

Heh joo moikka kaikki!:)

Me juhlittiin kotona juhannusta vähä ennakkoon ku mennään hääjuhliin juhannukseksi niin tältä vuodelta jää se perinteinen koti/mökkijuhannus väliin.

Pakattiin kimpsut ja kampsut ja ajettiin minun kotikonnuille grillailemaan ja pelailemaan. Pahoittelen muuten kuvanlaatua... jouduin ottamaan Mikon puhelimella ku omasta kamerasta oliki loppunu akku!

Juhannukseen kuuluu grillaus. Meijän grilli on tässä vielä tyhjä, tuli ihan täyteen lopuksi ku vähän innostuttiin! Meikällä on muuten aika miehinen olo. Eihän kukaan muu kuvaa grilliä ja pihvejä/makkaroita ku miehet! :D








Ai niin. Äiskä halus juhlistaa minun vakipaikkaa. Otettiin sitten sen kunniaksi kaikki kuoharilasit ja kilisteltiin. Meijän perheessä käytetään alkoholia tooosi vähän, joten tämä hetki oli jotenki erikoinen. Oli tosi outoa kilistellä omien vanhempien kanssa. Niin ja tosiaan, tuo kuohari on ollu kaapissa siitä asti ku juhlittiin minun ylioppilaisuutta.. vuonna 2007 siis! Elikkäs tämä kertoo kai jotain meijän perheen alkoholitottumuksista.. :)





Tällaiset oli meijän juhannusmaisemat. Meillä riittää lääniä, tämä on pieni osa etupihaa. Itsekin haluan sitten joskus "isona" muuttaa maalle ja saada ison pihan! Se ois unelmissa:)




Kotona ku käyvään ni kuuluu aina pelata lautapelejä. Se on vähä meijän perheen perinne.

Pelailu on ihan parasta ja meillä saattaa mennä useampi tunti ku pelataan perheen kesken kaikenmaailman pelejä. :)

Tämän hetken suosikkipelejä on Menolippu ja Carcassone. Haha, Carcassonea pelanneet tietää, mitä hauskaa on tuossa kuvassa. Huom, Mikko pelas tuolla sinisellä, luonnollisesti ;D










Nyt lähden kaapunnille kattomaan kirppispöytää! Eilen ku käväsin ni oli melkee kaikki ostettu (tai roudattu eri pöytään).. :)

Terkkuin Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti