torstai 13. kesäkuuta 2013

Postia kaukaa osa 2

Hei kaikki!

Pakko tehdä taas postaus, minulle tuli nimittäin taasen postia kaukaa. Sain toisen kirjeen kummitytöltäni Afrikasta. Ensimmäisestä kirjeestä voitte lukea täältä. :)

A:n perhe halusi laittaa mulle toisen kirjeen, koska olivat huolissaan, onko ensimmäinen tullut perille! En jotenkin odottanut, että posti kulkee niin nopeasti ja olin jo suunnitellut , että laitan seuraavan kirjeen touko-kesäkuussa, kun A:lla on synttärit heinäkuussa. Tuossa kirjeessä näkyy, että se on lähetetty Ugandasta 1.6 ja se tuli siis minulle eilen, 11.6. Yllättävän nopeasti! :)

Nyt siis täydellä tohinalla kirjoitin A:lle ja hänen perheelleen piiiitkän kirjeen ja kertoilin kuulumisia. Laitoin mukaan synttärilahjan, sillä A täyttää 11.7 jo 3 vuotta. Iso tyttö! <3 :)


Ostettiin Mikon kans sille tytölle synttärilahjaksi tuollainen punainen raitamekko. Kokoa oli tosi vaikea arvioida, sillä sikäläiset tytöt on pienempiä kuin samanikäiset täällä Suomessa. Päädyttiin ostamaan koko 98/110, toivotaan että mekko on sopiva ja mieluinen! :)

Ostettiin oikein prinsessakortti mekon kanssa ja löydettin siihen netistä mukava runokin mukaan.

Lyhennän muuten tuon nimen A:ksi ihan varmuuden vuoksi. Vaikka World Vision kyllä lupaa, että etunimen saisi kertoa julkisesti, en sitä kuitenkaan halua tehdä. Teille saa riittää, että neiti täyttää ihan kohta 3 vuotta ja on Ugandasta, Afrikasta. :) Kuvaa tytöstä voin näyttää niille kavereille, ketkä tulee käymään meillä kylässä.

Huomenna vien ison kirjeen postiin ja toivon, että se ehtii perille synttäreille. Oon vähän myöhässä tämän lähetyksen kanssa, mutta parempi että menee perille myöhään, kuin ei milloinkaan. Laitetiin mukaan myös kuva Ronjasta. Ronja on siis meijän marsu. Lupasimme laittaa seuraavassa kirjeessä enemmän kuvia Suomen luonnosta ja maisemista.

Aiemmin A:n perhe on saanut kuvan minusta ja Mikosta esittelylehtisen mukana. :)


Tälläinen kuva lähti Ronjasta Afrikkaan. Siitä tulee julkkis, 
kun kaikki kylän lapset ihailevat kuvaa... Mitenhän se kestää
rankan julkisuuden? :)


Nyt on hyvä mieli taasen. Kello on jo vaikka ja mitä, mutta innostuin tekemään kirjettä ja laittamaan synttärilahjaa. Huomenna meen vanhalle työpaikalle työkaverin synttärijuhliin ja toisen työkaverin läksijäisiin ku se jää eläkkeelle. Nyt on pakko lähtä unille! :)

Jenni




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti