perjantai 20. joulukuuta 2013

Eka PT - käynti ja jouluostoksia

Moikkis!

Mää nyt vihdoin ja viimein pääsin aloittamaan tuon personal trainer - homman.. onhan sitä puol vuotta ootettukin. Vähä jännäsin lähtä ensimmäiselle kerralle!

Easyfitin Jussi oli laatinu minulle ohjelman ja ruokavaliosuunnitelman. Niitä sitten käytiin siinä läpitte ja vejettiin yhen kerran yhdellä sarjalla se meikän reeniohjelma läpi. Oli kiva ku toinen oli vieressä sanomassa mitä teen väärin, ja taasen vastavuorosesti kehu ku tein jotain oikein (näinkin pääs käymään). Niin ja laski toistoja ja käski tehä lissää. ;)  Se vaan, että sai nopiasti lannistumaan ku tehtii reeniä siinä ja sain painot käsiin. Siinä tein koko reenin ja aattelin että wou, vähä oli siistiä ku jaksoin, niin mitä tekee Jussi? "Joo, liian helpon näköstä, teeppä isommilla painoilla". Prkl.

Nyt pitäs vaan alkaa toteuttamaan tuota ohjelmaa ja ruokavaliota. Jussin kans puhuttiin, että sitte joulun jälkeen on varmaa iha hyvä ni saapi vähän herkutellakki vielä. Oispa oikeasti siistiä KUN minä saan sellasen sporttisemman vartalon ja saan vähän massaa ja jerkkua (tää on jottai ihme pt-kieltä, tarkottaa kuulemma lihaksia). Mutta että jee!

Niin ja joo. Oon tällänen viimehetken joulushoppailija ni oon ollu kaupassa ku peura ajovaloissa. Tänää oli kyllä kaiken huippu ku pitkän työpäivän jälkeen lähin ostoksille. Ensinnäkin menin Raksilan marketeille. Kiertelin kaupoissa aikani ja sitte lähin autolle. No, ei ollu autoa mistä ottaa ku minä totaalisesti unohin mihin sen jätin :D Siinä sitte kiertelin aikani ja löytyhän se Polo sieltä. No sitte lähin siitä ajeleen ja kohteena oli Kempeleen Zeppelin. Liityin motarille ja mitä hittoa? Lähin sitte väärään suuntaan! Sitte loppujen lopuksi pääsin ajamaan oikeaan suuntaan motaria (kyllä, tämäkin voi näköjään olla haasteellista) ni ajoin sinne zeppeliiniin ja se minun haluama asia oli loppuunmyyty. Ostin sitte kaupasta kolmioleivän ja limpparia. Ajoin Kempeleeseen leivän ja limun takia. Kyllä oli mieli korkialla.

Niin ja ei siinä. Tää tarina jatkuu vielä. Menin sitte postiin kauhialla kiireellä, ku sinne oli tullu yks tilaamani joululahja. Änkesin sinne ihmismäärään sisälle ja siinä itteksi mietin ja päästelin ajatuksissa ärräpäitä että mikä hel*etti näitä ihmisiä vaivaa ku ne jää seistä tököttämään tuohon ulko-oven eteen? Kattelin siinä aikani ja huomasin että se ihmismäärä, joka ylettyy ovelle asti on JONO kassalle. Jäinpä sitte iteki siihen ihan tarkotuksella oven etteen seisomaan. Siitä tuli hyvä mieli. Ha, siitäs saatte te, jotka yritätte tulla postiin!

Elkää menkö kauppaan!

Jenni

2 kommenttia:

  1. Pistähän opit mieleen. Minäki tarttisin PT:n neuvoja, kun tahtoo tuo laiskuus itsellä iskeä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo häätyy yrittää. Eipä se oo enimmäkseen ku motivaatiosta kiinni jos tuloksia haluaa :)

      Poista