lauantai 16. marraskuuta 2013

Musiikkimuistelot

Musiikki. Oon jo pitkään miettiny että kirjotan musiikista (okei, minun elämässä ei nyt tapahu mittää hirveen suuria ja kellää ei kiinnosta lukia sellasia bloggauksia, jossa kirjottasin että kävin töissä, tulin kotiin jne).

Musiikki on minulle tärkiää. Saatan uppoutua kuuntelemaan hyviä biisejä pitkiksi aikaa. Parhaita biisejä on ne, joihin liittyy jotain muistoja. Oikeastaan minulla liittyy aika moneen biisiin kaikenlaisia tarinoita. Haha.

Tyhjentelin aikani kuluksi facea ja selasin vanhoja päivityksiä. Löysin aika mielenkiintosen aiheen vuojelta 2011. Siinä sai kommentoida ainoastaan jollain biisillä, mikä liittyi minuun, eikä sitä saanu mitenkää perustella.

Ekana yks hyvä ystäväni Tiina oli laittanu 30 seconds to Mars - The Kill (bury me). Oltiin Levillä joskus tyttöjen kans ja tuo biisi kuulu radiosta. Puhuttiin että ihanan romanttinen ja ihan huippu. En muista oliko se Tiina vai Sonja joka katto minua aivan hölmistyneenä kysyen "romanttinen?" . Niin. Luulin että tässä lauletaan Marry me. Tjoo. Hyviä aikoja.
Tintun kans Levillä. Etelärinne nam.

Sitte toinen hyvä ystävä Heidi laitto Fintelligens - Mikä Boogie. Hah. Tämän syytä ei tarvi ees arvailla. Iso-Syöte. Parhaita aikoja minun elämästä. Olin siellä töissä kuus vuotta ja tämän biisin tahtiin hetkutettiin hotlalla joka viikonloppu. Aateltiin joskus vähentää ja Heidin veli tokaski hyvin "Käykää kauden aikana yks viikonloppu vähemmän ni se on jo hyvä".

Minä, Mikko ja Heidi Rompassa. <3

Syötefiilistelyyn menee myös Veeran laittama Guru Josh Project - Infinity. Aivan mahtavia muistoja! Hitto. Saispa ne ajat jotenki takas. Lähtisin vieläkin paljon mieluummin Iso-Syötteen hotlalle jatkoille ku täällä Oulussa mihinkään. Täällä Oulussa kaikki menee baariin täydessä meikissä ja alapään karvat vilkkuu ku mekot (lue: paidat) on niin lyhyitä. Hotlalle kaikki tulee omana itsenään, osalla toppikset jalassa ku suoraan rinteestä pitäny lähtä. Okei, ehkä näin pukeutu vaan henkilökunta, mutta sepäs olikin parasta se. Ai niin, Veera on huipputyttö. Näkispä useammin.

Syöteestä päätti muistuttaa vielä Niko. Biisiksi se oli valinnu Lady Gaga - Poker face. Okei, paska biisi, mutta Hotlan DJ soitti sitä aina, joka ilta, useasti. Nikon kans me tutustuttiin töiden kautta, ei ois muuten varmaan ikinä edes tavattu ku se on sellanen "etelän pelle". Taijettiin käyä muutaman kerran hotellilla sen kans tanssaamassa. Joo. Ei passaa muistella kaikkea. Paha paikka tuo Syöte ja se ohut tunturi-ilma.

Minä ja Niko. Meistä ei oo yhtään fiksua kuvaa.

Nikon kautta tutustuin Jukkaan. Jukan valinta oli Kolmas nainen - Äiti pojastaan pappia toivoi. Haha. Tää on meijän inside-läppä. Mahtava tyyppi. Harmi ku nää kaks, Niko ja Jukka asuu nii kaukana. Nähään tosi harvoin, jollai mökkireissuilla sillon tällön. Näitten poikien kans on kyllä hauskaa. Nostalgiamökkireissu (tuleeko tuo edes yhteen?) on kyllä ollu vähä suunnitteilla. Mitähän siitä tulis? Tuskin mitään hyvää!

Noora oli laittanu biisiksi yhen, jota youtubesta ei enää edes löydy. Siinä sellanen äijä örisee. Okei kaikki tietää nyt mistä biisistä on kyse, jes! Tuota mietittii kauan ja sitä EI halua kuulla, koska se jää korvamadoksi. Ehkä on ihan hyvä, että se poistettii youtubesta. :D

Nooran pitsa Pärjällä. Tekijänsä näkönen :D

Tjoo. Mikko laitto biisin Ässät - ihanuuteni. Biisissä lauletaan että huolinko lurjusta. Oon huolinu sen. Ihan jees. Kattelis vielä muutaman vuojen että onko hyvä. Näin kaheksan vuojen jälkeen vaikuttaa aika lupaavalta. ;)

Lupsakkaa perjantai-iltaa!

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti