sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Nyt on ollut monta päivää aivan upiat kelit. Ihanan lämmintä ja hyväntuulisia ihmisiä joka puolella :)

Eilen vein hyvät ystävät synttäreiden kunniaksi kaupunginteatteriin. En oo ite koskaan ennen käyny ja mulla kävi hyvä tuuri, ettei ollu minun ystävätkään. Tuo teatterireissu oli siis yllätys ja ne sai tietää vasta paikanpäällä minne mennään. :)

Esityksenä meillä oli Lovesong, joka kertoi rakkaustarinan lopusta. Ja alusta. Se oli nin kaunis, ihana. Tykkäsin kyllä tosi paljon. Tytötki tykkäs , mikä oli vähän niinko koko homman idea ja pointtiki!
Tässä sen esityksen traileri:



Oli hienoa nähdä, miten näyttelijät oli rooleissa ja sai aikaan jotain niin kaunista. Suosittelen tuota kyllä kaikille! Syksyllä on uusia näytöksiä taasen. <3

Käytiin tänään kirjottamssa vuokrasopimus meidän uuteen asuntoon. Me muutetaan kesä-heinäkuun vaihteessa ja uudessa asunnossa tulee olemaan oma piha! Nam! Onhan se vähän pienempi ku tää meijän kolmio missä nyt asutaan, mutta paremmalla paikalla, lähellä töitä, omalla pihalla, ihanalla pohjaratkaisulla ja ja ja ja.. oon ihan mielissään! En malta odottaa että päästään grillaamaan jne. ihan omalla pihalla :) (se pihakin on pieni,mutta söpö. Ja meidän. Hih.)

Enää kaks viikkoa töitä nykysessä paikassa ja sitte parin kuukauden loma. Lomasuunnitelmia on jo tehtynä, kaikki on vaan kiinni Mikon lomasta, että millonka se saa pittää. Ihana kesä tulossa, samoten ihana syksy. Vähän niinkuin uuden alku; uusi työ ja uusi koti. Nyt voin kyllä kertoa, että mulla menee hyvin. :)

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti