torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivää





 Hyvää ystävänpäivää kaikille ! :)


Minä oon ollu tännää vähä puolikuntonen, mutta päivä on siltikin ollut antoisa. Töissä meillä oli ystävänpäivän juhlana "Sadan nallen juhlat". Lapset ja me aikuiset tuotiin siis nalleja päiväkotiin, ja kyllähän meillä tais juhlasalissa olla se 100 nallea, ellei ylikin! Mullakin oli oma rooli esittää ystävänallea sellaasessa nallepuvussa. Normipäivä töissä, nallepuvussa jakamassa keksejä lapsille ;)

Niin ja minähän ystävällisenä ihmisenä toivottelin kaikille lasten vanhemmille hyvää ystävänpäivää! En sitten yhtään huomioinu näitä ulkomaalaisia, joilla saattaa olla eri kulttuuri. Nooh, yhdelle ulkomaalaiselle äidille sanoin sitten myöskin että Hyvää ystävänpäivää ja tämä rupes hirveenä hihittelemään. Mietin siinä sitten että okei, tuota noin, mitähän sanoin.. tämä nainen sitten sanoo " Heh, minulla odota kotona rakastava mies, mutta kiitos kuitenki!" ja hymyili leveästi. Että niin, taisin sitten yrittää iskeä lapsen vanhemman äitiä. Hyvä Jenni, näin justiin! Tosiaan joo, joissakin kulttuureissa ystävänpäivänä muistetaan sitä omaa rakastaan vaan jne. Aina oppii uutta ;)

Kotosalla tein Mikolle yllärin, ku se tuli Syötteeltä Ouluun pitkästä aikaa ihan minun mieliksi <3. Se oli ostanu mulle ruusun ja suklaata ja kortinki missä luki ihan höpöjä. :) Minun tekemä ylläri oli mörkö-kakku, josta kuva alla. En oo ennen käyttäny marsipaania ja sokerikreemiä koristelussa, mutta ihan hyvin onnistu. Tuo mörkö tosin näyttä joltai svengaavalta möröltä ennemmin ku Muumien pelottavalta ja alkuperäseltä möröltä :D. Hyvältä se kuitenni maistu, vaikka ei niin kaunis ookaan! Nii ja tosiaan, Mikko on aivan älytön mörkö-fani. 


  
Nyt me herkutellaan ja koitellaan parantaa minut! Mukavaa päivänjatkoa kaikille ! :)

Jenni

5 kommenttia:

  1. No jo nyt oot salaa tämmösenki blogin kyhänny. Pistämmä kirjanmerkkeihin ja haluamme lukea höpsötyksiä jatkossakin.

    Ei ole kovin vaikea kuvitella sinua nallepuvussa karkkeja jakamassa ja toi kakku on ihan mahtava. :D

    Hyvää ystävänpäivää sinnekin.

    T: anoppi

    VastaaPoista
  2. Haha! Tätä on mukava sillon tällön kirjotella :)

    VastaaPoista
  3. Ainiin ja Siesta käski kysyä, paljonko ne kengät maksoi ja mistä niitä saa? *nolotus*

    VastaaPoista
  4. Ei ne kengät haittaa, onpaha erilaiset. En kuulu kato massaan! ;)

    VastaaPoista
  5. Very limited design by snakusteri.

    VastaaPoista