maanantai 9. huhtikuuta 2018

Titi-nalle 30v!

Heippahei!

Tämä postaus tulee vähän myöhässä... mutta väliäkös sillä :)

Me käytiin koko perheen voimin Titi-nallen 30v juhlakonsertissa. Mietittiin kauan mennäänkö, kun liput olivat aika suolaiset! Lisäksi meidän poika jännittää kaikkea uutta ja kovia ääniä, joten tiedossa olisi siis katastrofi tahi jättimenetys. Otimme riskin.

Koska konsertti oli hieman kauempana kaupungista, oli siellä vähemmän porukkaa. Lavalle näki todella hyvin ja pääsi jopa kesken kaiken katsomaan lähempää ja sitten palaamaan katsomoon ilman väistelyitä ja tungosta. Tosi hyvä! Olen kuullut, että kaupungissa olevissa konserteissa on niin ruuhkaa, ettei siellä oikein mahdu kulkemaan.

Heti alkuun, kun aloitusmusiikit pärähti soimaan, laittoi poikamme kädet korvilleen ja mainitsi isosta äänestä. Katsoin miestäni aika pitkään , että mitähän  tästä tulee. Kun nallet tuli lavalle, poika unohti koko äänet! Itseasissa hän innostui asiasta niin, että halusi itselleen Titi-nalle pehmon. Ja mitäpäs ylpeä äiti voisi muuta tehdäkään, kun ostaa pojalleen oman Titinsä syliin :)

Olimme varautuneet siihen, että neitimme nukkuu konsertin ajan rattaissa unet. Henkilökunnan kanssa neuvottelimme siitä, mihin rattaat voi laittaa jne. Ihan turhaan! Neiti innostui nalleista niin, että tanssi koko tunnin keikasta valehtematta 50 min. Hytkyi ja heilui sylissä :D

Konsertti oli hyvin toteutettu ja ehkäpä parasta oli halihetket nallejen kanssa konsertin jälkeen. Täysin kiireetöntä ja välitöntä läsnäoloa. Etenkin Titi-nallen halitteluun oli pitkä jono, mutta Titi-nalle huomioi jokaisen lapsen pitkään ja odotti kärsivällisesti, että vanhemmat saisivat ottaa kuvia. Jotenkin vertaan tätä Muumimaailmaan, missä hahmoilla ei ollut lapsille aikaa.

Meidän käynti Titi-nallen konsertissa oli jättimenestys, ja yhäkin juttelemme lauluista ja leikeistä, mitä siellä opittiin. Suosittelen! :)


Terkuin Jenni

1 kommentti:

 1. Hei, haluan jakaa ihanan todistukseni Kun olisin ollut suhteissa aviomiehen kanssa vuosia, hän hajosi kanssani, tein kaiken mahdollisen, jotta hänet saataisiin takaisin, mutta kaikki oli turhaan, halusin hänet takaisin niin paljon rakkauden vuoksi Hänelle, minä rukoilin häntä kaikella, lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni ja hän ehdotti, että ottaisin pikemminkin yhteyttä oikeinkirjoituskoneeseen, joka voisi auttaa minua saamaan loitsun tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, minä postitettu oikeinkirjoitin, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolmea päivää, että minun ex palaa minulle ennen kolme päivää, hän heitti loitsun ja yllättäen toisella päivänä, se oli noin neljätoista. Minun ex soitti minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki hän sanoi, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luokseen, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänelle, että aloimme elää yhdessä onnellisesti uudelleen. Siitä lähtien olen luvannut, että joku tiedän, että minulla on suhdeongelma, olisin apua tällaiselle henkilölle viittaamalla häneen ainoaan todelliseen ja voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan, joka auttoi minua omalla ongelmallani. sähköposti: babaidadawiseman01@gmail.com
   voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apuaan suhdettasi tai muussa tapauksessa.

  Rakkauden loitsuja
  Ansaitse hyvää rahaa tai voittaa arpajaiset.
  Saavuta menestys liiketoiminnassa.
  Hengelliset ongelmat.
  Voita oikeustapausta.
  Etsi elämäsi kumppani.
  Hanki hyvin palkattu työ.
  Valvonta avioliittoosi.
  Vastaanottaminen ja houkutteleminen ihmisiltä.
  Palaa menettää rahaa.
  Paranna sinua kaikista sairauksista. sekä parantuva että parantumaton.
  Ratkaise raskausongelmia ja siunaa teitä vauvoilla jne.

  Ota yhteyttä tähän hienoon miehen kanssa, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
  kautta babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Kiitä minua myöhemmin

  VastaaPoista