maanantai 9. huhtikuuta 2018

Uudet Mehukatin Luomu - pillimehut testissä

Moikka!

Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan, ja tällä kertaa testattavana olivat Mehukatin uudet Luomu -pillimehut, joissa ole yhtään lisättyä sokeria eikä makeutusaineta. Aivan loistavavalta kuullostaa, eikös?

Sokeria on nykyään joka paikassa, ja itse ainakin olen näistä uutuusmehuista innoissani :) Pillimehuja on kahta makua; appelsiini-mandariini-päärynä ja mansikka-päärynä. Mehun makeus tulee luontaisesti hedelmistä ja marjoista. Lisäksi mehuissa ei ole ollenkaan lisä- ja säilöntäaineita.

Poika pääsi testamaan toista mehuista, ja oli tietenkin aivan innoissaan kun näki että äiti antaa pillimehun :D Hyvin maistui, ja olisi juonut toisenkin heti perään! Itse maistelin mansikka-päärynää, sillä poikani on mansikalle allerginen. Mehu oli ihanan marjaisia, ja yllättävän maukas. Tulemme ostamaan näitä mehuja jatkossa :)

Lisää tietoa mehuista löytyy täälä: Http://www.eckes-granini.fi/tuotteet/mehukatti/luomu

Vinkki: Pillimehu ei tule lapsen päälle, kun mehupurkkiin taittelee kuvan mukaiset "korvat". Pyytää lasta pitämään niistä korvista kiinni juodessaan, niin ei käy sitä perinteistä "puristin purkkia -> kaikki mehut päälle -> raivarit" ;)Terkuin Jenni

1 kommentti:

 1. Hei, haluan jakaa ihanan todistukseni Kun olisin ollut suhteissa aviomiehen kanssa vuosia, hän hajosi kanssani, tein kaiken mahdollisen, jotta hänet saataisiin takaisin, mutta kaikki oli turhaan, halusin hänet takaisin niin paljon rakkauden vuoksi Hänelle, minä rukoilin häntä kaikella, lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni ja hän ehdotti, että ottaisin pikemminkin yhteyttä oikeinkirjoituskoneeseen, joka voisi auttaa minua saamaan loitsun tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, minä postitettu oikeinkirjoitin, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolmea päivää, että minun ex palaa minulle ennen kolme päivää, hän heitti loitsun ja yllättäen toisella päivänä, se oli noin neljätoista. Minun ex soitti minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki hän sanoi, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luokseen, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänelle, että aloimme elää yhdessä onnellisesti uudelleen. Siitä lähtien olen luvannut, että joku tiedän, että minulla on suhdeongelma, olisin apua tällaiselle henkilölle viittaamalla häneen ainoaan todelliseen ja voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan, joka auttoi minua omalla ongelmallani. sähköposti: babaidadawiseman01@gmail.com
   voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apuaan suhdettasi tai muussa tapauksessa.

  Rakkauden loitsuja
  Ansaitse hyvää rahaa tai voittaa arpajaiset.
  Saavuta menestys liiketoiminnassa.
  Hengelliset ongelmat.
  Voita oikeustapausta.
  Etsi elämäsi kumppani.
  Hanki hyvin palkattu työ.
  Valvonta avioliittoosi.
  Vastaanottaminen ja houkutteleminen ihmisiltä.
  Palaa menettää rahaa.
  Paranna sinua kaikista sairauksista. sekä parantuva että parantumaton.
  Ratkaise raskausongelmia ja siunaa teitä vauvoilla jne.

  Ota yhteyttä tähän hienoon miehen kanssa, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
  kautta babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Kiitä minua myöhemmin

  VastaaPoista