keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Lastenhuoneen sisustamista

Moikka!

Me palatttiin tänään lomalta kotiin. Ihana loma takana! :) Kirjoittelen seuraavassa postauksessa hieman meidän lomakuulumisia. Nyt yhteen lempiaiheistani; sisustukseen.

Olen aivan hurahtanut kaikkeen mustavalkoiseen, ja poitsun huonekin on saanut siitä maistiaisia.. Hihi. Hyvä vielä tässä vaiheessa sisustella, kun poitsu ei kauheasti sano vastaan ;).

Meidän poitsu tosiaan siirtyi "isojen sänkyyn" parisen viikkoa sitten, ja sängystä on tähän saakka puuttunut päiväpeitto kokonaan. Löysin ihanan kuosin ja ompelin päiväpeiton. Kankaasta kuultaa hieman läpi, joten laitoin paksumpaa valkoista puuvillaa taustakankaaksi. Ihanan raikas päiväpeitto! :)


Poitsun seinät on kaivanneet vähän täytettä. Yhdellä seinällä on tähtiä ja toiselle seinälle päätin tehdä itse seinätarran. Tein itseasiassa kaksin kappalein, molemmille puolille ikkunaa "viirit". Seinätarrana minulla on värillinen kontaktimuovi, jota itse leikkelin ja asettelin paikoilleen. 


Olen jo pitkään halunnut poitsulle automaton, mutta mikään värikäs matto ei ole kelvannut. Eihän ne sovi huoneen muuhun sisustukseen millään! (Isot on minunkin ongelmat :D)  Löysin vihdoin maton joka miellyttää sekä äitiä, että poitsua. On muuten melkoiset rallit käynnissä kun poitsu kaivaa autot esiin!


Sisustus jatkuu.. 

Terkuin Jenni ;)

1 kommentti: