maanantai 26. tammikuuta 2015

Liikuntaa, kakkaa ja arpajaisia!

Haa, arvonta oli ja meni. Mukavasti tuli osallistujiakin, kiitos! :)

Paljastan postauksen lopussa voittajan! (Jotenka nyt ainakin kaikilla osallistujilla on ihan pakko lukea tämä loppuun.. Hoh!)

Liikunta. Siinäpä otsikko. En oo viimeiseen puoleen vuoteen saanu oikein harrastaa liikuntaa ja tämän viikon torstaina ois jälkitarkastus. Sen jälkeen pärähtää! Haluan tuon mahajäännöksen pois, sitä paitsi mulla on kohta saman kokoinen maha ku raskausaikana ku oli joulu, oli ristiäiset ja on noita kaikkia kyläilijöitä! Tästä eteenpäin kyläilijät saa evvääksi porkkanoita ja kurkkua! Tervetulloo! ;)

Meillä piti Mikon kans aloittaa terveellinen elämä 1.1... se jotenki mystisesti siirtyy aina eteenpäin! Aika jännä juttu. Nyt me sovittiin, että terveellinen elämä alkaa helmikuussa. Sehän nähdää! ;)

Niin ja joo, ei oo tarkoitus kirjoitella vauvasta aina, mutta tämä on pakko jakaa. Nyt on tämäkin koettu! Varpusparvikakka. Kai te nyt tiedätte semmoisen sarjatuli-kakan? bum-bum-bum-bum! (ja ilmeisesti on tultu siihen, että kirjoittelen postauksia kakasta.) Blogini taso nousi kertaheitolla!

No mutta. Eräänä yönä olin jälleen syöttämässä pikku herraa ja mentiin sitten vaipanvaihtoon. Laitoin mahdollisimman vähän valoja, aikeissani tehdä nopea ja ei-herättävä vaipanvaihto, että voimme jatkaa unia. Ei sinne päinkään! Avasin vaipan ja aloin sitä siinä vaihtamaan ni kuuluu pahaenteinen BUM. Sitä seurasi toinen BUM. Ja kolmas. Tähän samaiseen tasaiseen rytmiin pikku herran pyllystä lensi kakkaa paineella. Minä väistelin. Yöllinen kakkatanssini oli varmasti näkemisen arvoinen! No, kunhan paukautukset loppuivat, päätin aloittaa siivousoperaation. Pikku herran mielestä ei oltu vielä tehty tarpeeksi tarpeita. Sain pissan päälle. Kiitos. Kaiken kruunasi pojan "en se minä ollu, minä mittää tehny" - ilme. :D Eipä siinä, valot päälle ja kunnon siivoukseen, hyvä ettei koko poika pitäny kylvettää. Seuraavan kerran nukahdettiin sitten tunnin päästä. Mikäs siinä, näinhän se äiti suunnitteli ;)

Nyt se arvonta... Dindindindindindididii! (Se jännitysmusiikkiääni, juu nou!) Voittaja on nimimerkki Miimii. Paljon onnea! Laitan sinulle viimeistään huomenna sähköpostia ja sinnepäin lähteepi yllätyspaketti. :)

Nyt suihkuun!

Jenni



3 kommenttia:

  1. Hihhiii :D Voi että, meilläki tuli yhessä vaiheessa noita lentäviä torttuja..Vessan lattia kuorrutettiin ja olipa kerran peilissäki! :D Hihii..

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle! Hassu juttu :) Munkin piti alkaa.. JA samoin aloitan jälleen uudelleen ensikuussa :))) Mukamas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saa nähdä kuinka sulle käy. Voi olla että meillä siirtyy aloitus maaliskuulle ;D

      Poista