torstai 5. kesäkuuta 2014

Ihana koti!

Ihana!

Ollaan nyt muutettu tänne uuteen kotiin ja täytyy kyllä sanoa, että tykkään tästä päivä päivältä enemmän. Tämä koti tuntuu siltä, että täällä on hyvä olla.

Edelliseen kotiin muutettaessa olin jo lähtömetreiltä vähän sitä asuntoa vastaan. "Liian pieni, hämärä". Sisustettiin se kuitenkin kivaksi, mutta ei se koskaan tuntunu niin kodilta kuin muut aikaisemmat asunnot. Noooo, mutta eipähän ollu niin iso siivousurakka ku muutettiin.. oli nimittäin pienenpi tuo edellinen.

Siivous. Huhhei. Mää en tykkää että asiat jää puolitiehen niin halusin jälleen siivota ja puunata kunnolla. Ostettiin muuten sellainen Kärcherin ikkunanpesuri ja ikkunanpesu kävi kyllä kätevästi!

Kuva Kärcherin sivuilta

Meillä oli joskus tuo vehje lainassa anopilta ja tykästyin jo silloin. Nyt ajateltiin sitten ostaa oma, kun onhan nuo ikkunat kuitenki silloin tällöin pestävä ja tuolla se käy nopsaan sekä kätevästi :)

Mutta joo. Siivoushommia oli silti riittämiin, vaikka edellisessä asunnossa neliöitä oli 47. Terassiltaki löytyi yllätys. Meillä oli pesiny sinne talven aikana hiiri. Tai no ei se pesiny ollu, mitä nyt tehny siemenkasoja sinne tänne ja kakkinu kynttilälyhtyyn. Varmaan jotkut hätäpas*at vääntäny ku ei oo päässy mistään karkuun. Ha. Ei sentään löydetty raatoa mistään, eli kaisse on tyytyväisenä selvinny pitkän talven yli ja nyt elelee polleana jossain.

Tästä uudesta asunnosta ajattelin ensin laittaa tänne kuvia, mutta HAA, ENPÄ LAITAKAAN! HÄHÄ! Jos joku haluaa nähdä tämän minun uuden ihastuksen kohteen ni passaapi tullä kylään :) Voin keittää kahvitki jos joku tohtii niitä juoda. Itsehän siis en juo kahvia ja minun keittämät kahvit tiputtaa aina hampaat tai jotain muuta vastaavaa. Syy tähän on se, että kun niitä puruja laskiessa se oikea määrä tuntuu aina niin vähältä ja pitäähän niille kahvinporoille heittää kavereita sinne keittimeen! Raasut siellä ihan yksinään. Tämä minun "lisäpurujen heittely" saa muka aikaan sen, että kahvi on tujakkaa. Pöh.

Tervetulloo meille kahville! 8)

Terkuin onnellinen Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti