tiistai 21. tammikuuta 2014

Takan takkaa!

Moi.

Otsikko. Syötteellä Rompalla asiakkaat aina kyselee, että mistä saa ketsuppia ja sinappia. Meillä on sellainen maustepöytäsysteemi takan vieressä ja suurin osa pöydistä on siten, että se maustepöytä jää vähän niinku sinne takan taakse. Tuntuu, että oon joku kiinalainen ku vastaan aina että "Takan takkaa". Kokkeileppa ite sanoa. Vähänkö oli hyvä juttu, halusitte kaikki tuon tietää indeed!

Mulla mennee nykyste iha hyvin olosuhteisiin nähen. Tässä eletään vähän sekalaisia aikoja. Yksi hyvä juttu meille kyllä kävi: Mikko sai töitä ja vieläpä vakipaikan! Oon ylpiä :)

Töissä mulla alotti maanantaina opiskelija. Huomenna on sen eka harjottelupäivä. Toivotaan, että tullee hyvä tyyppi. Heh. Eilen kyselin töissä lapsilta (1-2v), että mitä ne haluaa jumpalla tehä ja sain vastaukseksi "kinkku". Tämä sama vastaus toistu useampaan kertaan ja kun kysyttiin, että miten sitä kinkkua ollaan niin vastaus oli "laitetaan leivän päälle". Eipä siinä, lasten osallisuus on tärkeää ni kehittelin sitte kinkku-jumpan!

Tää päivitys on sellanen sinapista kukkaruukkuun - kertomus. Ei mitään päätä eikä häntää. Myöhäistyin tännään ekkaa kertaa töistä ku näin niin mahtavaa unta. Keksin siinä unessa sellaisen laitteen, jonka napista painamalla torkkuajastin siirtää aikaa taaksepäin 10 minuuttia. Ihan onnissani aina torkun soidessa painoin sitä "nappia" , että aika siirtyis. Sitte herään ja tajuan että onpa p*aska laite! Ei toimi yhtään! Hirveellä kiireellä töihin. Heräsin 7.12 ja olin töissä 7.25. Työt alko 7.20, ei paha.

Puhhuin alussa sinapista ni nyt kai pittää puhua siitä kukkaruukusta että tässä päivityksessä on joku tolkku. Kukkaruukut on kivoja.

Terkuin Jenni

Ja kyllä, tää päivitys oli fiksu ja erittäin tarpeellinen. Hyvää päivänjatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti