torstai 3. lokakuuta 2013

Herkuttelua ja yllätyksiä


Moikkis!

Mulleppa kuuluu hyvvää. Töissä lapset alkaa tottua päiväkodin ympyröihin ja ollaan saatu tehtyä kaikenlaista kuluneina viikkoina, jee, hyvä me ja meijän tiimi! :)

Päiväkodilla oli avoimet ovet alkuviikosta ja Mikkoki kävi meillä pyörähtämässä ja oli kiva näyttää sillekki, missä mää päivät hyörin. Meijän osastolla oli kunnon portsarit noilla avoimilla ovilla. Tuli sellanen isompi porukka pukumiehiä jne niin meijän pikkaset rupes itkemään ni ne lähti heti pois! Että niin, meille ei kuka vaan tuukaan! ;D Oikeesti ne raasut säikähti ku tuli tupa täyteen tuntemattomia. Voi pieniä.

Tehtiin Mikon kans kaneli-sokeri-omenapaistosta. Vähä oli hyvvää! Viimeeksi tehny itte ehkä joskus murrosikäsenä? Niin ja helppo ku mikäki :)

1. Palottele omenoita pieniin palasiin ja sekoita joukkoon 1 tl vaniljasokeria ja 2 rkl kanelia.

2. Sulata kattilassa 125 g voita ja sekoita joukkoon 1 dl fariinisokeria sekä 4 dl kaurahiutaleita.

3. Laita voi-kaura-sokeri mäski omenoiden päälle ja paista 200 C uunissa 20-30min. Voila!

4. Nauti vaniljakastikkeen kans. Tämä vie kielen mennessään ja leventää muutaki ku hymyä! ;D

Mikko käväsi tännää kaupassa hakkeen jonku piuhan telkkariin, että saahaan se seinälle kunnolla. Se sitte samalla oli ostanu mulle aivan ihanan seinätaulun! <3 Ihanaihanaihana. Onpa teiniä kirjottaa yhteen monta kertaa ihana. Sori. :D Heh joo aiheesta muuten, repesin viime Idolsissa ku siinä joku nuori likka pääsi jatkoon (ikää tais olla jotain 16) ja se lauleli ja puhu aikuismaisesti. Sitte ku se sai tietää päässeensä jatkoon ni se kilju ihan hulluna että "oumaikaad, oumaikaaaaaad!". Jone tokas että jos ois tienny, että se huutaa noin ni ei ois päästäny sitä jatkoon. Hoho ;)

Ai niin, tässä se ylläripylläri:
( No okei. Annoin sille 20 e että jos noita on niin käy ostamassa. Mutta tää oli sitte salaisuus. Kuulostaa paljo kivemmalta jos sanon, että Mikko kerranki yllätti minut :D )

Ollaan Mikon kans niin terveellisen elämäntavan suosijoita että tehtiin eilen tuota kanelisokerihässäkkää ja vejettiin överit. Tännään päätettiin tehä iltapalaksi hampparit. Nam. Elämästä pitää nauttia!



Viikonloppuna mennään pitkästä aikaa Pudikselle. Ihanaa. Pääsee puusaunaan ja näkee perhettä. Parhautta. 

Jenni


4 kommenttia:

  1. Eikä! Mie kattelin tuota taulua kans vähän sillä silmällä et hankkisko :D Kerkesittä aikasemmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana! Niin ja vissiin jotenki tunnet minut ;)

      Poista
  2. Saat kyllä tehä mulle joskus tuota omena-kaneli-sokeripaistosta :3 Voi että herkullisen näköistä!

    VastaaPoista