maanantai 7. lokakuuta 2013

Syksyinen viikonloppu

Moikka!

Kävästiin viikonloppuna pitkästä aikaa kotikonnuilla Pudiksella. Ruskaa on paljon enemmän ku Oulussa, ja itteasiassa se alkaa olla paikotellen jo ohitte. Harmittaa ku en kerenny näkemään meijän kotipihan isoa pihlajaa tänä syksynä ollenkaan kun se oli täydessä väriloistossa. Se on aina aivan kirkkaan punainen syksyisin. Nyt siitä oli jälellä vaan ranka ja muutama hassu lehti roikku oksilta.

Nukuin pe-la yönä 10 tuntia. En muista, millo viimeeksi oon nukkunu niin paljon yöunta yhteen putkeen. Olin aamulla (kyllä, klo 11 aikaan on aamu) ihan ihmeissään että nukkuin niin pitkään. Piti kattoa Mikon puhelimesta että näyttääkö kello oikiastikki jo 11! Noh, äiskä oli keittäny riisipuurot valmiiksi ja niitä mentiin sitten syömään. Kyllä, tuli harvinaisen aikuinen olo kun söi kotona äitin tekemää riisipuuroa klo 11 aikaan vastaheränneenä yövaatteissa. Jovain olen 25 vuotias, kuka uskoo? :D

Ei vaan tosipuheessa tuollainen rentoutuminen tekee vaan hyvää. Ihana kun sai vaan olla. Kävästiin Mikon ja veljen kans piiiiitkällä lenkillä sitte päivemmällä ja otettiin syksykuvia. Oli ihana käyä teinipaikassa sillan alla muistelemassa nuoruusaikoja. Heh, sieltä löyty meikän kirjotuksiakin. On sitä ollu fiksu.

Muuten viikonloppu kuluikin sitte lautapelien maailmassa ja puusaunan lämmössä. Paras viikonloppu pitkiin aikoihin! :)

Tässä kuvasatoa:











Ai niin, meiltä sai ihan hillittömän kokosia porkkanoita! Otettiin niitä mukaan Ouluunki. Nam. :)


Ihanaa ja tunnelmallista syksynaikaa kaikille! :)

Terkuin Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti