maanantai 14. tammikuuta 2013

Siitä nyt on aikaa..

Heh, siitä viimekerrasta tosiaan on aikaa! Mulla on jääny tämän blogin pitäminen vähä vaiheeseen, ku tullu kaikkea hässäkkää!

Mutta joo, aloitetaanpa tilanteen kartotuksella.. elikkä mulla on vielä sama ukko ko ennenki, mutta marsuja on enää yks. Toinen päätti jäähä pötkötteleen ikuisesti tuossa elokuussa, se pienempi niistä. Raukka oliki aina vähän väliä sairaana ja juoksutettu sairaalassa monet kerrat, koskaa ei vaan mitään löytyny.. Vähä mietittii, että miten Ronja (henkiinjääny marsu) tilanteen ottaa, mutta hyvinhän se.. ei ollu moksiskaan! Varmaan vaan onnissaan, ku saa enemmän ruokaa itselleen :D

Ai niin, olin avustajana Miss farkku suomi - elokuvassa ja se tuli kesänä teattereihin. Oli aika hienoo kattella itteä valkokankaalta, vaikka näkyinki leffassa sen huikeat öö 15 sekuntia ? Hetkeni julkisuudessa, heh :) Elokuvaki oli ihan ookoo, vaikka en tykännykkää siitä lopusta.. oon tällanen romantikko ja oisin toivonu siihen jotain onnellista. Harmitti , ku oma nimi ei lukenu lopputeksteissä.. oli vaan tylysti "kiitoksia avustajille".. pöh ja pah!

Syksyllä oli paikallisessa tanssikoulussa taas kisaryhmien pääsykokeet ja mietin pitkään, että meniskö sitä. No, loppupeleissä kävi niin, että minähän menin! Sain tiskiltä osallistujanumeroksi niinkin onnekkaan numeron ku 13, jo meinasin jo revetä siihen paikkaan. Pääsykokeissa meillä piti tehä perus hoppijuttuja, vähä koreografiaa ja sitte lopuksi breikkiä.. omasta mielestä meni niin penkin alle ku mennä saattaa, mutta kah, meikä pääsi kisaryhmään! Elikkä keväällä tiedossa katutanssin muodostelman + 15 v SM- kisat. Huhtikuussa pärähtää ;)

Lupaan ja vannon, että laittelen tänne lisää juttuja teidän kaikkien iloksi ja ajankuluksi! Palataan astiaan ;)

Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti