torstai 15. helmikuuta 2018

Mäenlaskua ja ystäviä

MÖÖIMÖÖI!

Meillä on ollut puuhakkaat viikot. Viime viikonloppuna vietettiin laskiaista mummolassa, ja poika aivan innostui mäenlaskusta! Paistelimme samalla makkaraa ja nehän maistui :)

Käytiin myöskin hiihtelemässä, ja hiihdosta taitaa tulla (ellei se jo ole) yksi pojan lempiharrastuksista. Ei olisi malttanut lopettaa ollenkaan! Sauvat on vielä vähän haitolla, ja ne roikkuvat lähinnä rekvisiittana mukana. Mäet mentiin aina naurun kanssa, sillä niissä lennettiin aina pyllylleen.

Vedin pojalle vähän muumihiihtokoulua, ja tarkoitus on paneutua vielä enemmän muumihiihtokoulun saloihin. Olen siis muumihiihtokoulun virallinen ohjaaja. Kuullostaa hienolta! :D

" Muu-, muu-, muumilla, on iso takapuooooli" 


Ystävänpäivää vieteltiin kotona. Mikko yllätti minut aamulla ruusuilla, ja tilaamani uusi kännykkäkotelo saapui postissa sopivasti. Aivan ihana! 

Pojan kanssa askartelimme ystävänpäiväkortteja, ja mietimme mitä ystävä tarkoittaa. Poika kovasti toivoi, että hänelläkin olisi joskus hyvä ystävä . Luimme myös aiheeseen sopivia kirjoja, ja herkuttelimme hieman jäätelöllä.

Illalla kävimme pelititimin kanssa Exit Oulussa, tällä kertaa huoneena oli professorin arvoitus. Pääsimme pakenemaan, ja aikaa jäi tyhmän virheen vuoksi vain 10 minuuttia. Olisi jäänyt puolisen tuntia, jos olisi tajuttu olla vähän fiksumpia :D Kiitos ihanista korteista mitä posteljooni toi 

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti