sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Meidän joulu ja ARVONTA

Hei vain :)

Päätimme jo aiemmin, että tänä jouluna emme tee sitä samaa kuin viime vuosina on tehty: aattona mennään paikasta toiseen kauhealla kiireellä ja lopulta muistetaan hengittää illalla kun päästään kotiin. Ei näin.

Kävimme kyläilypaikoissa muina päivinä, ja aaton pyhitimme ainoastaan haudalla käymiseen. Jouluna haudoilla käynnillä on meille suuri merkitys. Moni rakas on jo poistunut keskuudestamme, ja toivomme kynttilän vievän heille lämpöä pilven reunalle ❤ 

Haudoilla käynti saa minut aina herkistymään. Tänä vuonna veimme yhden kynttilän myös aivan pienelle tytölle, jolla olisi ollut elämä vielä edessään. Toivon etenkin hänelle kaikkea kaunista ja oikein paljon lämpöä hänen pienen pilvensä reunalle 

Jouluaaton vietimme minun vanhemmillani Pudasjärvellä, ja siellä oli aivan hulluna lunta! Lumileikit tosin unohtuivat, kun sisällä valmistauduttiin pukin tuloon. Ja tulihan se, suurta lyhtyä kantaen. Poika peruutti samalla hetkellä hiljaa syliin, ja tuijotti joulupukkia herkeämättä. Siinä vaiheessa, kun joulupukki sanoi poikani nimen ja nosti pussistaan paketin, tuli poikaan yllättäen rohkeutta ja paketti haettiin nopeasti omaan syliin :)

Nuorimmainen, 9kkn ikäinen neiti ajatteli heti koko homman olevan huuhaata, ja päätti sitten repiä joulupukkia parrasta. Oli sikäli ihan hauska tilanne, kun minä pidin pukin partaa paikallaan ja Mikko otti tyttöä hänen sylistään pois! :D Siinä sitten yritimme vielä estellä, ettei poika näkisi mitään! Selvittiin!

Pojan suurimmat toiveet oli Ryhmä Haun vahtitorni (herranjestas minkä hintainen ja ihan muovinen räpsy!) sekä Brion paloasema - junarata. Poika oli tosin niin varma lahjoistaan, että kun pukki oli mennyt ja lahjat jaettu, eikä suinkaan avattu, niin hän tokaisi:  "No , missä se minun vahtitorni on?" :D

Voi sitä riemua, kun paketeista paljastui suurimmat toiveet! Tänä vuonna saimme kokea vanhempina ensimmäistä kertaa joulun ilon oman lapsen kautta. Aivan mahtavaa! ❤  On iloa toki nähty jo aiempina jouluina, mutta nyt oli ensimmäinen joulu kun pojan kanssa kirjoitettiin kirje pukille ja esitettiin suuria toiveita, joita odotettiin koko syksy :)

Meillä oli ihana joulu. Tavalliseen tapaan söimme aivan liikaa, ja olimme aivan liian kilttejä.

Pakko sanoa, että sain yhden parhaimmista lahja-ideoistani koskaan! Olen aivan hulluna pakopeleihin, joissa tehtävänä on paeta huoneesta 60 minuutissa. Huoneessa tulee ratkaista erilaisia koodeja ja avata niiden avulla lukkoja tai tehdä tehtäviä, jotka auttavat pakenemaan. Olin aivan innoissani, kun yhdessä lahjapaketissa oli lukko, ja siinä vieressä linkki yuotubeen. Huippua! 

ARVONTA: Siinäpäs teillekin pähkäilyä. Heitäppäs kommenttikenttään arvauksesi numerokoodista, mikä lukkoon tulee. 1 arvaus / arvaaja. Voittajalle luvassa jotain herkullista pientä yllätystä! Jos olet vieläkin ähkyssä joulun herkuista, niin elä osallistu :D Kuva paketin mukana olevasta lukosta ja youtube-linkistä alla. Lukossa on paikka kolmelle numerolle, jos sitä ei kuvasta erota.

Laita mukaan myös oma sähköposti! Kilpailu on käynnissä 6.1.2018 klo 18 asti, jonka jälkeen kerron voittajan täällä. Mikäli oikeita vastauksia on useita, arvon voittajan niiden joukosta :) Mikäli kukaan ei osallistu, syön herkut itse :D Siitäpäs pähkäilemään ;)


Ai niin. Oli pakko hankkia tämä lahjaksi meidän tytölle. Ihan hänen näköinen :) Ihanaa joulua kaikille! 

Jenni


8 kommenttia:

 1. 342? En ehkä tajunnu :D lilliputti94@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mietin kahden luvun välillä. Se on joko 301 tai 130. Hmm. Sanotaan 130!

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho osoite jäi! Heligroons@gmail.com

   Poista
 3. 130 sen täytyy olla. Lennuska ät gmail

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva blogi sinulla. Nauratti tuo joulupukkihomma, meillä myös esikoinen aikanaan vetäisi koko parran alas, sillä erotuksella että isompi ehti nähdä. Olihan siinä vähän selittelemistä :D pakopelit on minullekin lähellä sydäntä ja mahtava tuo idea käyttää sitä lahjassa, taidan kopsata ja käyttää itsekin! Minun vastaukseni on 301, mutta en tiedä haluanko enää herkkuja :D hyvää uuttavuotta sinulle!

  Laura.kouva48@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 5. No 301! Osoitteen tiiät, voit tuoda kotiin;D

  VastaaPoista