keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Päiväni kuvina

Moimoi! :)

Minulta on tulossa miljoona postausta kunhan vain ehdin. On ollut ne häät missä olin kaasona, sitä ennen pidetyt polttarit, minun synttärit, veljen synttärit yms. Lupaan, että kirjoittelen tänne heti kun ehdin!

No mutta asiaan. Oon lukenut paljon muiden "Päiväni kuvina " - postauksia, ja halusin itsekin tehdä semmoisen. Tässä siis todisteita siitä, mitä tämmönen akkeli tekee kotona vauvan kans.

Meikän päivä:

Heräilin 9 pintaan, kun poitsu alkoi juttelemaan sängystä. Nukkui taasen mukavat 12 tunnin unet, äiti kiittää. :) Tekasin sille aamupuuron ja syökästiin. Tällä kertaa puuro jopa maistu! (Rasti seinään).


Pikkuherran aamupala. Kaurapuuroa, vadelmaa ja maitoa. :) + D-tippoja.

Puuron jälkeen touhuttiin vähän lattialla. Muumitalo on meillä aivan hitti! 

"Jos tää muumipappa menis tänne ja ... "

No sitten se perus: pyykkiä, tiskiä, pyykkiä, tiskiä. Miten kolme ihmistä sotkee näin paljon? Laitoin pyykkikoneen pyörimään ja poitsun kanssa laiteltiin yhessä tiskit.

Tää muki on paljo parempi lattialla äiti!

Kotihommien jälkeen me lähdettiin lähipuistoon. Oli aika kiva sää, ja puistossa sattui olemaan toinenkin äiti kahden lapsensa kanssa. Siellä sitten vierähti aamupäivä jutellen ja lasten kanssa touhuten.

Hiekkatouhuissa suurin osa meni suuhun!

Heppakiikku oli vähän hurja :)

Ainiin, tuossa heppakiikku - kuvassa jääny ihan kamalasti tuo poitsun haalari. Ei me ihan koko aikaa kuljettu niska paljaana :D

Puistosta käveltiin rattaiden kans kotiin. Meijän poitsuhan ei rattaissa nuku, joten syötiin lounasta ja laittelin poitsun sitten päikkäreille omaan huoneeseensa. Päikkäreiden ajan nautin omasta ajasta facebookkailen ja telkkaria katsoen.

Minun uus kone, kun entinen meni särki.

Tyhjentelin myös pyykkikoneen ja laitoin toisen koneellisen pyörimään. Meillä pyykkiä riittää! Kiitos minun ja Mikon, sekä refluksipoitsun. Puklua ja oksennusta vaatteilla harva se päivä.

Päikkäreiden aikana ehdin vielä imuroidakin ja pestä vessat. Siinäpä se poitsu sitten heräilikin, ja syökäistiin välipalaa. Syönnin päälle riehuttiin (lue: leikittiin) lattialla ja poitsu muksi päätään, kun kipusi joka paikkaan seisaalleen (uusi taito) ja tipahteli alas.

Sitten iskä tuli kotiin ja syötiin kaikki päivällistä. Oltiin jo aiemmin sovittu täksi iltaa pelihommia, ja pian meille saapuikin laatuseuraa voitonkiilto silmissään.

Alkuun otettiin erä Piirrä ja arvaa - peliä.

Meikä piirsi maatuskan :D

Ai niin! Sain myöhäisen synttärilahjan; Menolippu pohjoismaan! Kuola valu jo kun näin paketin! PAKKO pelata heti huomenna tuota Mikon kans ja voittaa se. ;) Ei nyt pelattu, koska tuossa voi olla enintään kolme. Kiitos tytöt! <3 Sen sijaan me pelailtiin jälleen tiimipelinä Menolippu Aasiaa. 


Menolippu Aasia. Ai että. Höllii.


Pelailtiin jonnekin 23 asti, ja sitte Mikko painu nukkumaan. Meillä oli siis pelaamassa Sara ja Heidi, parasta peliseuraa! Kaikki ei ihan tajua tätä lautapelihulluutta ;)

Pelihommien jälkeen kattelin huomisen salkkarit ja tsekkasin sähköpostit.  Niin, ja tyhjensin jälleen pyykkikoneen.

Päivän saldo:

- Muumitaloa on hakattu
- Puistossa on touhuttu
- Tiskejä on pesty kaks koneellista
- Pyykkikone on pyöriny kolmesti
- Hävisin lähes kaikki (no okei, KAIKKI) pelit :D

Adios amigos!

Tämmönen oli meikän päivä. Huomenna edessä taasen tiskausta ja pyykkiä, sekä hieman kaupungilla shoppailua. :)

Terkuin Jenni

P.S : Ens kerralla voitan kaikki pelit. Terveisin huono häviäjä, hyvä voittaja! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti