maanantai 14. syyskuuta 2015

Häämietintää

Moikkamoi!

Ollaan Mikon kanssa mietitty paljon meidän häitä. Semmoiset pippalot ois siis ehkä tulossa joskus.

Käytiin itseasiassa tänään hääkirpparilla. Luultiin, että ollaan ajoissa, kun mentiin 12.30 paikalle. Kirppari oli alkanut klo 12. Heh, eihän siinä.. pöydät notkotti tyhjinä ja oli enää pari myyjää paikalla :D Oli kuulemma ollut hulinaa, ja kaikki tavara mennyt 10 minuutissa. Ehkä tämä oli joku merkki? Elkää järjestäkö häitä? :D

No mutta joo. Päänvaivaa aiheuttaa eniten vieraslista. Ketä kutsutaan, ketä ei? Meneekö sukulaisuus kaverisuhteiden edelle? Entä jos osaa sukulaisista ei näe koskaan.. Pitääkö ne kutsua ennemmin, kuin tosi läheinen ystävä? Ja ei, en aio kutsua kaikkia ketä haluan, koska en ole miljönääri.

Kaikki toitottaa, että "Häät ovat teidän juhla. Te päätätte , keiden kanssa sitä juhlitte." Niinhän se on. Miksi ihmeessä on silti niin vaikeaa tehdä sitä rajaa keille kutsun lähettää? Toisaalta olen sitä mieltä, että häät ovat sukujuhla. Toisaalta taas en näe ideaa siinä, että otan vastaan onnitteluita lähes tuntemattomalta ihmiseltä ihan vain siksi,että hän sattuu olemaan sukua, muttei olla muuten tekemisissä. Ääh.

Olemmekin nyt puhuneet, että kutsuisimme häihin vain ne , ketkä oikeasti kuuluvat konkreettisesti meidän elämään. Keiden kanssamme haluamme jakaa tuon ihanan päivän. Jos joku vetää herneen nenään, niin vetäkööt! Niin ja siis tokihan oletus on, että meidän häät ovat semmoset bileet, että niistä ei kukaan halua jäädä paitsi. Kuinkas muutenkaan? :D

Heh, käytiin myös testaamassa miesten pukuja. Mikko kokeili Pukumiehessä ja Stockamannilla muutamaa pukua, samoin Dressmannissa. Pieni laatuero oli havaittavissa ;) Jätettiin vielä puvut kauppaan.

Oon mää sentään jo kaasot valinnu. Parempia ei vois ollakaan :)

Terkuin Jenni

Ainiin, nämäkin mietteet on tämmösen bridezillan mietintöjä. Voi olla, että tunnin päästä oon ihan eri mieltä  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti