sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kaikensorttista.

Taaaaaaas on kulunut kauheasti aikaa viime kerrasta!

Tässä on ehditty puuhata vaikka mitä. :)

Löydettiin meille kaasoille sopivat mekot ja ensimmäistä kertaa minulla otti tisseistä kiinni! O-ou! (Miten niin jotain raskauskiloja jääny eheeeeeeeei ). Ilman rintsikoita se mekko on aika hyvä. ILMAN. Apua. Siinähän on koko ajan himo päällä! :D Eli jooei. Tämä ei ole vaihtoehto! Minä löysin itse asiassa jo semmoset "näkymättömät" liivihommat. Ne saa olla hyvät.

Meiltä on sulaneet melkein kaikki lumet jo pois, yyh. Tykkään niiiin kovin talvesta. Laitettiin terassikin kesäkuntoon ja tarkoitus on vappuna avata grillikausi. Jos sitä vaikka ananasta grillais näin herkkulakon kunniaksi ;)

Kevätmaisemia terassilta :)

                                            





Käytiin ensimmäistä kertaa vauvauinnissakin. Hitto että jännitti! Melkein peruin koko homman :D

Meidän ihana " Karjun aina kun minut vie kylpyyn" - herra ei jotenkin sovellu yhteen vauvauinnin kanssa. Niin ja miten se vauvan pesu uinnin jälkeen? Milloin minä ite käyn suihkussa? Mitä sitten kun se vaan huutaa?

Onneksi lähdin! Ei se ollutkaan niin kamalaa ja vaikeaa. Pikkuherran kummi Heidi oli mukana  kaverina (isä vähän rampailee keppien kanssa eikä päässyt nyt uimaan). Kaiken lisäksi pikkuherra unohti aivan kokonaan itkeäkkin! Varmaan joku toimintahäiriö ;)

________

Aloitan muuten ratsastuksen ihan kunnolla! Ilmottauduin aikuisten kurssille. Ooo jännää. Mukaan lähtee ihanat tytöt Mari ja Tiina :) Katsotaan mitä siitä seuraa!


Terkuin Jenni






2 kommenttia:

  1. Meki niin lähdetään uimaan :D Pitää vaan käytännössä miettiä se suihkuhomma, ku eihän tuo meiän neiti varmaan kaukalossa mene eikä bumboa enää ole :P Saa varmaan pyyhkeen päällä pötkötellä et äiti pikasuihkuttaa itsensä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eiköhän se siinä köllöttele ja ihmettele pukkarin nähtävyyksiä :)

      Poista