sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Vaaleanpunaisia hetkiä

Heh, anteeksi :D Postaus neidistä tulee seuraavaksi. Lupaan!

Järkkäsimme hyvälle ystävälleni vauvajuhlat. Päädyimme pitämään juhlat ravintolassa ja paikaksi valikoitui Amarillo, koska tiesimme siellä olevan hyvää ruokaa ja samalla testaisimme uudistuneen menun.

Saimme luvan koristella pöydän omaan tyyliin ja meille oli mukavasti valittu pyöreä pöytä, jossa kaikki näkevät toisensa. Koristeluissa luotimme vaalenpunaiseen, ehkä vihjaamaan tulevasta pienestä ;)

Juhlat olivat yllätys, joka onnistui mahtavasti. Tuleva äiti oli tulossa syömään kanssani, mutta yllätys olikin melkoinen kun pöytä oli täynnä hyviä ystäviä elämän varrelta. 

Jottei juhlat menisi pelkäksi syömiseksi, ravintolassa kun oltiin, järkkäsimme myös pienimuotoista ohjelmaa. Aluksi tuleva äiti sai arvuutella meidän vauvakuvista kuka on kukin. Tuleva äiti suoriutui tehtävästä oikein mallikkaasti, parilla väärällä arvauksella selvittiin.


Seuraavaksi siirryimme lahjojen pariin. Tuleva äiti sai lahjakortin Babystyleen sekä vaippakakun pienillä yllätyksillä. Korttiin valikoitui Anna-Mari Kaskisen kaunis runo:

" Sinua en tunne,
vain hiljaa aavistan
sen täydellisen ihmeen,
sen lahjan valtavan.

Sinua en tunne,
vaan tunnen kuitenkin.
Luot sydämeeni valon,
kuin tähti loistavin.

Sinua en tunne,
vaan valtaat maailman.
Et arvaa kuinka paljon
sinua odotan. "


Vaippakakussa oli voiteita, desinfiointiainetta navan puhdistukseen, kuolalappu, nännirasvaa, kehitysaskel-kortit ja vaippakakku kätki sisälleen myös pienen henkilökohtaisen yllätyksen. ;)


Lahjusten lisäksi arvailimme tulevan vauvan syntymäpäivää ja -aikaa. Kirjoitimme veikkaukset myös pituudesta ja painosta sekä pienen neidin tulevasta nimestä. Arvaukset laitoimme kirjekuoreen, jonka tuleva äiti saa avata vasta kastepäivän jälkeen :)


Amarillon jälkeen suuntasimme jälkiruoalle Tähtijätskiin, josta sai suussasulavia itsetehtyjä jäätelöitä. En edes muista, milloin viimeeksi olen syönyt yhtä hyvää jäätelöä! Harmi, että kuulin paikasta vasta nyt.. aion kyllä ehdottomasti mennä uudestaan :)


Jäätelönsyönnin jälkeen pelasimme vielä erän vauva-aliasta ja herkistelimme sanalle "äiti" <3 


Päivä kului nopeasti ja tuleva äiti oli hyvin kiitollinen. Ihanat juhlat ja ihania ihmisiä. Nyt kaikki odotamme jännityksellä sitä milloin pieni neiti syntyy ja hurmaa meidät kaikki :)

Terkuin Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti