keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Isänpäivä 2016

Moikka!

Ihanaa kun ulkona on lunta ja kunnolla pakkasta! Tosin huomisellehhan tuo näytti lupaavan jo vesisadetta ja paria astetta lämmintä... noo, ehkä se talvi vielä tulee ;)

Me oltiin perheen voimin Iso-Syötteellä isänpäiväviikonloppu ja nautittiin ihanasta maisemasta, hyvästä mökistä ja yhteisestä laatuajasta. Pakkanen kipusi siellä la-su yönä -20 asteeseen ja taivaalla näkyi komeat revontulet.

Päästiin mökille. Poitsu nakkasi kamat pois ja meni suoraan oman lelulaukkunsa pariin :D

Kyllä kelpaa!

Käytiin pitkällä kävelyllä ja rattikelkkailemassa. Eipä me saatu vetää edes koko kelkkaa, ku
herra "minä ite!" halusi tehdä kaiken :)

Lauantaina mökillä piipahti mummu ja pappa. Juhlittiin isänpäivää jo vähän ennakkoon. Ei meinanu herra pysyä pöksyissä ku näki ketä oli tulossa :,D


Tekasin yöllä ylläriksi juustokakun Mikolle:) Pikkasen meinas olla haastetta ku piti käsin vatkata kaikki ettei poijjaat herrää.

Käytiin lauantaina vielä syömässä Pärjällä. Sunnuntaina aamu löhöiltiin ja nautittiin rennosta oleilusta. Ajeltiin mökiltä suoraan moikkaamaan isopappaa ja sieltä sitten moikkaamaan ukkia sen työpaikalle. Poitsu pääsi ravintolaan apumieheksi ja vei ukin kanssa saippuaa keittiöön. Oli ihan mielissään kun näki pitkästä aikaa ukkiakin ja sai sen vielä piirtämiskaveriksi :)

Mukava ja tunteikas viikonloppu. ^^ Onnea vielä kaikki isät!

Terkuin Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti