sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Elastinen syötereissu

Ehhee. Keksinpä muka otsikon.

Kävästiin pitkästä aikaa tunturissa. Ihana paikka ja ihania ihmisiä koko paikka täynnä! Oltiin meijän lukioaikaisten tyttöjen kanssa reissussa, harmi vain kun Tiina ei päässyt tällä kertaa mukaan. Meitä oli ukko-akka poppoo ja samoten pikkuherra "pottu" sekä yksi karvaisempi kaveri. :)

Pottu nukkuu mökin pihassa

 Tunturi nam!

Mikko kävi laskemassa ja ihastelemassa maisemia ;)

Lauantaina päästiin Mikon kanssa katsomaan Elastista hotellille. Pikkuherraa hoiti sillä aikaa Mari. Meijän pottu nukkui melkein koko ajan yöunia. Unohti kiukutellakin. ;)

Elastisen keikka oli hyvä, joskin korvaan särähti useat kirosanat! :o Ei jotenkin sovi Elastinen hymypoika-imagoon. Tai sitten mää oon vaan joku kukkahattutäti. Porukkaa oli aivan hulluna ja me hipsittiinkin äkkiä keikan jälkeen mökille takaisin.

Tää uus Elan biisi on aika hyvä:

"Katse eteen ja suupielet ylöspäin, teen vastoinkäymisistä voimaa! Katse eteen ja suupielet ylöspäin. Antaa tulla, kestän kyllä, periks en tuu antamaan!"



Oon muuten ollut Elastisen fani teinistä asti. Tai no siis alkuun toki fanitin Fintelligenssiä, mutta myöhemmin Elastista. Senkin takia oli ihan höpöä olla keikalla! Hihi!

Oli aikas mahtava viikonloppu. <3

Jenni

P:S. Tästä alkaa postausrumba. Paljon asiaa ja vähän aikaa! :D

P.P,S; Meijän pikkuherra näyttää ihan potulta.


2 kommenttia:

  1. Tää on hyvä biisi, mut kuulen tuon lopun aina näin: Kestän kyllä peniksen, en tuu antamaan!" :D

    VastaaPoista