maanantai 25. elokuuta 2014

Häitä ja dinosauruksia

Moikkamoi!

Nyt on tämän kesän kolmannetkin häät juhlittu. On kyllä kiva käydä erilaisissa häissä ja ammentaa niistä omiin (EHKÄ) tuleviin hähin. Kaikki kolmet häät on olleet persoonnalisia ja hääparin näköisiä ja niinhän se pitää ollakin, eiksje?

Oon jo kahdesti melkein saanu morsiuskimpun! Ehkä ne omatkin häät kolkuttaa jossain oven takana? Sen saman oven takana vois olla pieni (lue: suuuuuri) shekki. Että vink vink! Meijän häät tulee olemaan hurjan isot. Pelkkiä sukulaisia on 120. Minä en halua karsia ketään pois, en serkkujakaan. Pikkuserkkuja en ala kutsumaan, mutta serkut on sen verta "läheistä" sukua, että minusta ne kuuluu hääjuhliin :) Kerranhan sitä vaan naimisiin mennään! Vai? ;)

Tässä muutama kuva nyt näistä viimeisimmistä häistä:




Lauantaina meille tuli illalla minun vanhemmat ja isoveikka yökylään. Meillä oli isoveljen synttärijuhlat. Kävästiin kattomassa Oulun taidemuseolla sitä Age of dinosaur - näyttelyä ja oli se kyllä tälläisestä vanhasta Jurassic Park - fanista aika siistiä! Silti olin vähän pettynyt, kun koko näyttely oli aika pieni ja sitä oli mainostettu aivan hulluna. Jotenkin odotin liikoja ( tai en ole koskaan tyytyväinen mihinkään).



Sitten menimmä syömään kaupungille ja oli kyllä niin huono paikka että huhhei! Palvelu täyttä kuraa ja ruoassa hius! Kaikenlisäksi meille unohdettiin tuua alkuleivät ja kun asiasta kysyttiin, niin syyksi sanottiin että keittiössä on niin kiire niin niitä ei tuotu. Öö? Palautetta lähti ja se oli hyvin kaunista, minähän sen kirjoitin ;D.

Ilta menikin sitten uuden Big Brother - kauden avajaistohinoissa. Oon niin tyytyvänen kun sieltä puuttuu ne pikkupissikset! (Mitä nyt se Joni) Hyvä! Niin ja olihan siellä lapistakin porukkaa.. mielenkiintoista. Hyvä porukka kasassa nyt.

NIIN JA ELKÄÄ PUHUKO ENNÄÄ KEEKISTÄ! Keikat oli ja meni ja nyt se on tauolla ni olkaa tekin! HYST! Ihan liikaa Cheekkiä tullu joka tuutista ulos. Yh.

Nyt pannukakkua ja telkkaria! Nam!

Jenni


1 kommentti:

  1. Teille sattunut kyl huono tuuri siel ravintolassa. Kahesti oon käynyt siellä, ja ekalla kerralla eivät osanneet aukasta viinipulloa, mut toisella kerralla oli jo parempi meininki. Ja me sentään saatiin herkulliset alkupalat :P

    VastaaPoista