maanantai 26. elokuuta 2013

Viikonloppu.

Moikka!

Mulla meni perjantaina hermot ku värkkäsin seinätarraa seinälle.. oikiasti tuossa on kaikki sanat eri osissa ja piti saaha ne samanlailla ku alkuperäsessä ja aaargh, hermot meni. :D Mutta se on seinällä, nam :)

Tuo teksti kuvastaa niin minun elämää. En aio puida tätä aihetta enempää ku läheisten kanssa, mutta näin se vaan on. Tuosta teksistä saan voimaa joka päivä. Ihana. Rakastan tuota seinätarraa!

Elikkä joo, meillä on menny rahhaa iha hulluna nytten ku ollaan alettu sisustumaan tätä asuntoa. Oon vissii vasta nyt tajunnu että he-heeei, meikähän on muuttanu ja tää ei näytä kodilta ;) On ostettu lamppuja, seinätarroja, koriste-esineitä, huonekaluja.. vielä puuttuu vaikka ja mitä!

Nyt viikonloppuna juhlittiin minun veljen synttäreitä.  Ikää tuli mittariin 28. Tää veli on siis se lievästi kehitysvammainen, autistinen isoveljeni. Tulivat meille lauantaina vanhempieni kanssa yökyllään. Veli tilasi multa vadelma-vanilja täytekakun ja sitä leipoessa huuettii niin monta ärräpäätä että ei oo kummakaan ku uuni suuttu ja poltti ekan kakun ihan kokonaan! Onneksi toisesta versiosta tuli täydellinen ja sain kakun kasaan. Innostuin sitten kokeilemaan voileipäkakun tekoa ja voi nam, kuin hyvää siitä tuli! :)

Siinä se on, tättädää! Oon ylpeä tuosta, siitä tuli oikeasti hyvää! :)

Käytiin lauantaina syömässä Haukiputtaalla Navetta-ravintolassa. Veljelle piti valita sellaanen rauhallinen paikka, missä ei kovin näkis ihmispaljoutta ja tuo oli kyllä loistava valinta. Hyvää ruokaa ja hyvä tunnelma, suosittelen! Tässä linkki kotisivuille: Ravintola Navetta .

Muuten sitten viikonloppu kului perheen kanssa lautapelien ääressä, krokettia pelaten, saunoen ja SYÖDEN. Söin varmaan viikonloppuna koko loppuvuoden edestä.

Siitä tuliki mieleen että nyt tekemään iltapalaa! :D

Terkuin Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti