tiistai 20. lokakuuta 2015

Kaasoilua: Polttarit

Moikkis!

Jospa sitä vihdoin ehtisi kirjoittaa näistä kaason hommista :)

Olin siis kaasona kaverilleni Annikalle elokuussa pidetyissä häissä. Niinkuin asiaan kuuluu, niin järkkäsimme polttarit! Onneksi tätä polttarivastuuta ei tarvinnut yksin jakaa, sillä meitä kaasoja oli kaksi. Lisäksi polttariporukka oli aika aktiivista sakkia ja ideointia riitti!

Niin ja tokihan meitä "helpotti" paljon se, että morsian päätti kirjoittaa blogiinsa alkukesästä postauksen siitä, millaiset polttarit hän haluaa. Oli listattu ruoat, tekemiset ja juomisetkin. Siis meille helppoa ku mikäkin! Niin ja sanottakoon, että tuommoisen kirjoituksen jälkeen meillä kaasoilla teki mieli hieman näpäyttää ja tottakai, siis tottakai me laitettiin Annika tekemään juuri niitä asioita, mitä se ei halunnut! ;)

No ei nyt sentään! Muutama asia otettiin ihan näpäytykseksi, muuten tehtiin juuri sellaiset polttarit, mistä tiedettiin Annikan tykkäävän :)

Ihan alkuun taustalle voi laittaa soimaan kyseisen biisin, oli  vähän niinku päivän teema ;)




Eli teemana polttareissa meillä oli agenttitouhut. Annika oli salainen agentti Tuplaässä ja pääsi suorittamaan erittäin salaisia tehtäviä. Edellisenä päivänä valmistelin polttariväelle tekstit ja kaikki alkoi olla lähestulkoon valmista.



Yllätimme Annikan flasmobilla. Elikkä minä suunnittelin koreografian jonka opetin muille ja kaapattiin sen avulla Annika mukaan. Biisinä tietty Guntheria! Kaappauksen jälkeen Annika luki polttarivalansa ja sai ensimmäisen salaisen tehtävänsä.

Tehtävät Agentti Tuplaässä sai aina erittäin salaisessa kuoressa.



Yksi asioista, mitä Annika ei missään nimessä halunnut tehdä, oli pukeutua pultsariksi. Tämän siis kirjoitti blogiinsa.  Mitäs tekee polttariväki? No pukee sen tottakai ensimmäisenä pultsariksi!.Tosin ei se minnekkää ihmisten ilmoille niissä vaatteissa edes joutunu :)

Päivään mahtui zumbaa, piknikkiä, sukunimen hylkäämistä, karaokea, vaarallisia tilanteita, burleskia, morsiussaunaa, laittautumista, hyvää ruokaa ja lopuksi suuntasimme Oulun yöhön. :)

Tässäpä muutamia kuvia:
(Ei voinut laittaa semmoisia missä kaikki näkyy, 
kun en tiedä oisko se kaikille ok, ja en jaksa kysyä :D)

Polttarivala. Toivottavasti saa selvää :)

Lets zumbaa!

Vähän välipalaa. Kuohari on ihan hyvä ;)

Yksi valeasuista : Lähiöruusu Tyyne

Burleskia

Huoneistolla, jossa saunoimme ja olimme yötä aivan Oulun keskustassa.

Napsittavaa! (Syötiin me oikeasti muutakin ;) )

Siinäpä pieni kurkistus meidän polttaripäivään! Mikäli joku haluaa nähdä videoita ja polttarikansion, ni sopii vierailla Annikan luona :)

Päivä oli kiva ja morsian tykkäsi! ( Tai sitten se oli hyvä näyttelemään) ;)

Terkuin Jenni da kaaso





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti