keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Vaaleansinisiä hetkiä

Heipähei!

Kirjoittelen kesälomakuulumisia seuraavassa postauksessa, nyt jälleen vauvajuttuja :)

Vuonna 2017 todella moni ystäväni saa tai on saanut pienen nyytin syliinsä. Kahdeksan ystävääni pääsee tuoksuttelemaan vauvaa ja hoitamaan ihan pientä ihmisen alkua. Kahdeksan! Hurja määrä. Hurjemmaksi asian tekee se, että näistä kahdeksasta vain yksi on poika. Kaikki muut tälle vuodelle syntyvät ovat tyttöjä, omamme mukaan lukien <3 

Nyt pääsimmekin vaihteeksi vaalensinisiin vauvapilviin, kun järjestimme ystävälleni vauvajuhlat. 

Järjestimme juhlat ystäväni kummipojan kotona, jonka kanssa hän luuli menevänsä uimaan. Meitäpä odottikin lauma naisia yllätyksineen. Tuleva äiti yllättyi täysin :)


Koristeluina oli viirejä, ilmapalloja, kynttilöitä, pompomeja ja seinälle tehtiin ihana "poikanaru". Ostimme tulevalle äidille lahjaksi korin, johon jokainen sai ostaa jotain mitä ajatteli tulevan tarpeeseen. Itse tykkään paljon Kappahlin newbie-mallistosta ja mukaani tarttui söpö ruokalappu. Aivan ihana kuosi!


Korissa oli ruokalapun lisäksi torkkupeitto, vaatetta, tutteja, tuttipullo, voiteita jne. Yllättäen teemaksi näytti valikoituvan eläimet, vaikka emme sitä erikseen mitenkään sopineetkaan. :)
Ohjelmassa meillä oli herkuttelua, tottakai. Jokainen sai tuoda nyyttäriperiaatteella jotain tarjottavaa, ja itse päätin tehdä voileipäkakun. Niin ja en mitään perinteistä voileipäkakkua, vaan päätin kokeilla tehdä mahavoileipäkakun! Pitäähän vauvajuhlissa aina jokin mahakakku olla ;)


Herkuttelun lisäksi arvuuttelimme tulevan lapsen nimeä ja strategisia mittoja. Keskiarvon mukaan on tulossa noin 4 kiloinen potra poika. Tuleva äiti oli onnellinen, ettei keskiarvo huitele kahdeksan kilon paikkeilla :D Saapas nähdä sitten kuinka suuri pieni onkaan kun h-hetki koittaa.

Arvailujen lisäksi maistatimme tulevalla äidillä hieman eri pilttejä. Saimme aikaan niin painokelvotonta tekstiä, että sitä ei passaa julkaista ollenkaan! 


Miltähän se vauva sitten näyttää? Tämä varmasti mietityttää kaikkia tulevia vanhempia ja lähipiiriä. Onkohan sillä isän nenä tai äidin poskipäät? Eipä huolta, selvitimme asiaa ja ulkonäkökin on nyt selvillä ;)


Komea poika tulossa!

Kaiken kaikkiaan juhlat olivat rennot, tunnelmalliset ja odotusta täynnä.Terkuin Jenni
2 kommenttia:

  1. Vähänkö hieno mahakakku! Ja muutenki tosi hauskat nuo pojan kuvat :D

    VastaaPoista